Club

Wijde Waddenzee vakantiewoning

vakantiewoning den oever noord-holland wieringen

Vakantiewoning Wijde Waddenzee

 

Dit mooie vakantiehuis aan de Waddenzee is geschikt voor een mooie vakantie. Het vakantiehuis is sfeervol ingericht. De keuken beschikt over een eethoek en een groot raam, zodat u bijvoorbeeld tijdens het eten van een mooi uitzicht kunt genieten.
De vakantiewoning beschikt over een grote tuin met terras. Geniet tijdens een barbecue van het prachtige uitzicht over de Waddenzee, terwijl uw kinderen zich uitleven op de trampoline. Het is zelfs mogelijk om direct vanuit het terrein te wadlopen. Handdoeken en theedoeken inclusief in de huur. Babybadje aanwezig.

De omgeving van het vakantiehuis heeft veel te bieden. Ontdek het voormalige eiland Wieringen.

Den Oever is het vertrekpunt voor rondvaarten op de Waddenzee, waarbij u vast en zeker zeehonden kunt spotten. Ten zuiden van Den Oever bevindt zich het Robbenoordbos, waar enkele wandelroutes gelegen zijn. 

Breng ook een bezoek aan de stad Den Helder met enkele mooie bezienswaardigheden, zoals Fort Kijkduin en het Marinemuseum. Vanuit Den Helder vertrekt tevens de boot naar het eiland Texel. In circa 30 minuten met de auto bereikt u de Noordzeekust. Enkele gezellige badplaatsen aan de Noordzee zijn Callantsoog en Julianadorp. Ook Schagen is een gezellige stad.


Website: wijdewaddenzee.nl


Bed and breakfast

Buienradar

  • Buienradar.nl